آبگوشت كشک بادمجان؛ آبگوشت لُریِ معروف


نخود و لوبیا

 1 پیمانه

 لوبیا چیتی

یک دوم پیمانه

عدس

 یک دوم پیمانه

 گوشت گردن گوسفند

1 كیلوگرم

پیاز

1 عدد درشت

بادمجان ورقه كرده و سرخ كرده

4 عدد درشت

نمك، فلفل و زردچوبه

به میزان لازم

کشک

1 پیمانه

سیر سرخ كرده

4 حبه

نعنا داغ

1 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه آبگوشت كشک بادمجان :
حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.
آن‌گاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

سپس حرارت را ملایم كنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجان‌ها، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.
كشک را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه كنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.

یادآوری:

آبگوشت می‌باید خوب جا بیفتد و بعد بادمجان‌ها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: عذا ایرانی ، ،
برچسب‌ها:

تاريخ : شنبه 27 آذر 1395برچسب:, | 12:22 | نویسنده : محمد |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • سحر دانلود